Nieuwe blogartikelen

Wat is hardweefsel?

6 August, 2018 by Administrator

Waarschijnlijk heeft u de term wel eens...

FOCWA Eurogarant: Waarborg de kwaliteit van de reparatie aan uw auto

29 December, 2017 by Administrator

FOCWA   Eurogarant  geeft u de...

Vloerrenovatie door DéBos

13 December, 2017 by Administrator

Vloeren worden dagelijks zwaar belast. Het kan...

View all blog entries →

Teambuilding, een belangrijk uitje

Posted on 22 November, 2017 by Administrator

Teambuilding komt bij veel organisaties voor. Maar wat is nou eigenlijk de achterliggende gedachte hierachter? Vandaag wordt er dieper ingezoomd op teambuilding.


Teambuilding, bruiloften, feesten, vergaderingen en meer

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn er voor bestemd om medewerkers van het bedrijf een leuke dag te bezorgen. Medewerkers werken samen of nemen deel aan een groepsactiviteit op een externe locatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn boerengolf, bubbelvoetbal, solextochten kanotochten etc. Naast dat het met je collega's heel gezellig kan zijn om een keer wat te doen buiten het kantoor, heeft het organiseren van bedrijfsuitjes nog andere redenen. De belangrijkste hiervan is teambuilding.
 

​Teambuilding

Teambuilding is als het ware een middel om de effectiviteit en de onderlinge banden van collega's te versterken. Dat wil zeggen, van een groep collega's naar een ​team. 


​Doelstellingen teambuilding

Teambuilding heeft over het algemeen altijd dezelfde doelstellingen

  • Verbeteren van groepsbinding/groepsgevoel: Buiten het kantoor is het makkelijker om gesprekken te hebben die niet zo zeer werk-gerelateerd zijn. Gezamenlijke plezierige herinneringen geven positieve energie en binding.
  • Bekendheid verhogen: Door mensen aan elkaar te koppelen die elkaar nauwelijks kennen worden collega's meer bekend met elkaar. Dit is terug te zien op de werkvloer.
  • Verbeteren van de samenwerking: De positieve ervaringen die worden opgedaan met verschillende collega's en door de andere manier van communicatie kunnen de werknemers meenemen in hun dagelijks werk.

​Teambuilding zorgt er voor dat interne relaties worden versterkt en de productiviteit wordt verhoogt.
 

​Teambuilding op een leuke locatie

Een voorbeeld van een leuke locatie voor bedrijfsuitjes of teambuilding is boerderij De Weistaar. Boerderij De Weistaar ligt in de weilanden bij Maarsbergen, bestaat inmiddels al meer dan 45 jaar en is van kaasboerderij uitgegroeid naar party en event locatie. Teambuilding is een van de vele activiteiten die hier worden aangeboden. Naast teambuilding kunt u bij boerderij De Weistaar terecht voor: bruiloften, diners, vergaderingen, presentaties, feesten etc.

Druk op de link en bezoek de website van boerderij De Weistaar. Ontdek de verschillende mogelijkheden!
 

No tags added.