Nieuwe blogartikelen

Wat is hardweefsel?

6 August, 2018 by Administrator

Waarschijnlijk heeft u de term wel eens...

FOCWA Eurogarant: Waarborg de kwaliteit van de reparatie aan uw auto

29 December, 2017 by Administrator

FOCWA   Eurogarant  geeft u de...

Vloerrenovatie door DéBos

13 December, 2017 by Administrator

Vloeren worden dagelijks zwaar belast. Het kan...

View all blog entries →

Goede koffie is belangrijk, beleef een koffie proeverij

Posted on 22 November, 2017 by Administrator

Zakelijke koffiemachine

Om verschillende redenen is koffie belangrijk in het bedrijfsleven. In dit artikel zal worden toegelicht wat de belangrijkste redenen zijn om zowel uw medewerkers als uw klanten te voorzien van goede koffie. Met een koffie proeverij weet u zeker dat u uw medewerkers voorziet van de beste koffie! 
 

Goede koffie = goede sfeer

Koffie drinken is een sociale activiteit. De koffieautomaat op het werk is vaak dé plek waar collega's bij elkaar komen om zaken te bespreken of om gewoon even bij te kletsen. Dit heeft een positieve invloed op de werksfeer. Goede koffie is dan natuurlijk een must. Wanneer een goede kop koffie halen op het werk niet mogelijk is missen de collega's een stukje verbinding en teamspirit. Goede koffie = goede werksfeer.

 

Koffie is een visitekaartje

​Zakenrelaties zijn zeer belangrijk binnen het bedrijfsleven. Natuurlijk wilt u wanneer u een afspraak heeft met een potentiële klant, deze in de watten leggen. Koffie speelt een zeer belangrijke rol hierbij. Een gesprek begint vrijwel altijd met een kop koffie. Dit is hét moment om indruk te maken op deze potentiële klant. Een goede bak koffie straalt namelijk professionaliteit uit. Zorg dat u dit optimaal benut.


​Productiviteit stijgt

Goede koffie is een uitstekend middel om medewerkers 's ochtends op gang te krijgen, 's middags uit de middagdip te slepen en om alerter te zijn. Daarnaast geeft goede koffie een moment om naar uit te kijken. Het kan medewerkers motiveren om nog even door te zetten en daarna even te ontspannen met een heerlijke kop koffie.


​Koffie proeverij: ontdek de smaak van koffie

Inschatten welke koffie het beste bij uw organisatie past, kan lastig zijn. Het is daarom ten zeerste aan te raden om gebruik te maken van een koffie proeverij. Door de koffie proeverij in eigen omgeving proberen kan er zo goed mogelijk worden ingeschat welke koffie het beste bij uw organisatie past. Daarnaast is een koffie proeverij natuurlijk erg leuk! Uw medewerkers zullen enthousiast worden van de koffie proeverij en van de gedachte dat er straks overheerlijke koffie beschikbaar is op kantoor!
 

​Koffie proeverij van Het Koffiebedrijf

​Het Koffiebedrijf is gespecialiseerd in B2B koffiemachines. De combinatie van luxe en ambacht komen samen bij Het Koffiebedrijf. Door zelf de koffiebonen en melanges zelf samen te stellen en te branden ontstaat er een onweerstaanbaar product!


​Koffie proeverij: laat u overtuigen

Het Koffiebedrijf ontdekt graag samen met u welke smaak het beste bij uw organisatie past. Daarom organiseert Het Koffiebedrijf een koffie proeverij bij u op locatie. Met een machine naar wens net zo lang koffie proeven totdat de perfecte smaak gevonden is!

​​​Bent u geïnteresseerd in een koffie proeverij bij u op locatie? Neem contact op met Het Koffiebedrijf!


 

No tags added.