Nieuwe blogartikelen

Wat is hardweefsel?

6 August, 2018 by Administrator

Waarschijnlijk heeft u de term wel eens...

FOCWA Eurogarant: Waarborg de kwaliteit van de reparatie aan uw auto

29 December, 2017 by Administrator

FOCWA   Eurogarant  geeft u de...

Vloerrenovatie door DéBos

13 December, 2017 by Administrator

Vloeren worden dagelijks zwaar belast. Het kan...

View all blog entries →

Vloerrenovatie door DéBos

Posted on 13 December, 2017 by Administrator

Vloeren worden dagelijks zwaar belast. Het kan voorkomen dat op den duur de vloer beschadigd raakt. In dat geval is het nodig om met een specialist in vloerrenovatie contact op te nemen. Vandaag staat DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten in de spotlight. Al meer dan 17 jaar specialist in schoonmaak en renovatie, waaronder vloerrenovatie.

 

Specialistische vloerrenovatie - soorten vloeren

​Wanneer er een vloerrenovatie nodig is, kan dit op veel verschillende manieren gebeuren. Hieronder zullen de verschillende vloeren worden toegelicht.
 

Polyurethaan gietvloer

​Deze vloer is ontwikkeld voor de estetische markt. De vloer wordt vaak gebruikt om een speciale look aan de vloer te geven, zoals bijvoorbeeld de betonlook. Mede daarom wordt deze vloer vaak gebruikt in kantoren, woningen, musea en showrooms. Met een Polyurethaan gietvloer kunt u alle kanten op. Deze is namelijk in elke gewenste kleurencombinatie te maken en kan daarnaast van een glanzende of matte afwerking worden voorzien. Ook is deze vloer vloeistofdicht. Dit betekent dat u het gemakkelijk schoon kunt maken.
 

Cement gebonden vloer​

Een cement gebonden vloer wordt als vloerrenovatie vaak ingezet om kleine niveauverschillen in de vloer weg te werken. De mooie betonlook van de vloer vormt een warme toevoeging voor het interieur. De cement gebonden vloer is uitermate geschikt voor een vloerrenovatie.

Gepolijste Betonvloeren

​Een vloerrenovatie met gepolijst beton houdt in dat het oppervlak in feite verdicht wordt. Dit kan dankij de hardheidsgraad van het beton. Dit is een erg sierlijke vorm van vloerrenovatie.
 

​Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn bestemd voor vloeren die zwaar belast worden. Hierbij moet u niet enkel aan gewicht denken maar ook aan zaken zoals bijvoorbeeld olie, koelvloeistof en andere middelen. Coatingsvloeren vormen een beschermende laag over de onderliggende vloer zodat er geen vervuiling of schade meer kan ontstaan.
 

Vloerrenovatie door DéBos

​Is uw vloer beschadigd, ongelijk of wilt u simpelweg iets anders? Neem dan contact op met DéBos, specialist in vloerrenovatie. Niet voor niets komen onze klanten al meer dan 17 jaar bij ons terug.​​


​Neem contact op en kijk wat wij voor u op het gebied van vloerrenovatie kunnen betekenen.
Naast vloerrenovatie is DéBos ook gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging, impregneren en meer!
 

 

No tags added.